Over Travel addict

Nieuwsgierig naar de persoon achter deze reisblog? Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Karin van Hoorn, 32 jaar en woon in Rotterdam. Van huis uit ben ik journalist; ik heb onder andere voor het AD en een reisvakblad gewerkt. Tegenwoordig sta ik voor de klas en geef ik les in journalistiek en communicatie op een mbo-school. Op die manier ben ik toch nog met mijn vak bezig en heb ik lekker veel vakantie, zodat ik regelmatig mooie reizen kan maken. Want dat is natuurlijk wat ik het allerliefste doe: met mijn backpack de wereld ontdekken!

In 2006 maakte ik mijn eerste verre reis, naar Thailand. Een keerpunt in mijn leven, want op dat moment is mijn grote verslaving ontstaan en staat (bijna) alles in mijn leven in het teken van reizen. Ik kan er geen genoeg van krijgen en probeer zo vaak mogelijk weg te gaan. Soms in de vorm van een korte sabbatical, de laatste jaren vooral tijdens de schoolvakanties.

Inmiddels heb ik al aardig wat van de wereld gezien en staat de teller op zo'n 68 landen. Maar ik ben er nog lang niet klaar mee; de wishlist raakt langer en langer en lijkt onverzadigbaar! Het gebeurt dan ook zelden dat ik in Nederland ben zonder in het bezit te zijn van minimaal 1 ticket voor een volgende geplande reis ;).

Aangezien ik dag en nacht bezig ben met reizen en graag schrijf, vond ik het tijd worden mijn ervaringen eens op papier te zetten en andere reislustige mensen te inspireren.

Veel leesplezier!

foto2 about

2 thoughts on “Over Travel addict

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *