Travel tag: 25 persoonlijke reisweetjes  

headerchina
Af en toe speur ik het internet af op zoek naar leuke reis tags. Deze week vond ik er weer eentje met 25 willekeurige persoonlijke reisweetjes. Komen ze!

#1
Als kind waren alle vakanties dichtbij huis. We gingen ’s zomers altijd kamperen met de vouwwagen in Nederland en in de herfstvakantie vertoefden we in een huisje in Duitsland. Kamperen vind ik nog steeds heerlijk, maar dan wel op iets exotischer bestemmingen.

#2
Mijn eerste vliegreis maakte ik toen ik 18 was. Waar de reis naartoe ging? Chersonissos!

#3
Wat ik het meest mis op reis, zijn een bruine boterham met kaas en Optimel.

#4
Ik ben een echte natuurliefhebber en trek het liefst de bergen in. Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht! Nieuw-Zeeland en Patagonië zijn dan ook mijn twee favoriete bestemmingen.

#5
Omdat onze vlucht naar Maleisië afgelopen december overboekt was, kregen we een fantastisch aanbod: een directe vlucht met KLM de volgende dag, een gratis hotelovernachting en 2 vliegtickets voor een bestemming naar keuze in Azië. Vraag me niet waarom, maar we hebben geweigerd!

#6
Ik heb precies 70 landen bezocht.

#7
Er heerst een vloek op mij en vluchten. Zo vertoefde ik langer dan gepland in Griekenland, Thailand en Mauritius en strandde ik twee keer op Schiphol.

#8
Ik zie steeds meer op tegen lange vluchten. Doe mij maar een auto; lekker op roadtrip en zelf bepalen hoe en wat!
myanmar

#9
Ik ben nogal slordig en chaotisch op reis. Ik raak altijd wel iets kwijt of laat iets liggen in de hotelkamer. Mijn telefoon, creditcard, bankpas, noem maar op. Mijn vriend snapt er dan ook niks van dat ik zo vaak alleen heb gereisd en nooit op straat heb hoeven slapen.

#10
Een all-inclusive vakantie vind ik verschrikkelijk! Toch heb ik me er drie keer schuldig aan gemaakt, omdat het verreweg de goedkoopste optie was op dat moment.

#11
Ik ben nog nooit écht ziek geweest op reis.

#12
Mijn zonnebrillen sneuvelen bij de vleet op vakantie. Geef me een nieuw exemplaar en ik ga er binnen 3 dagen een keer op zitten/staan/liggen of laat ‘m in de vijver vallen.

#13
Sinds mijn afstuderen tien jaar geleden, heb ik al drie keer een sabbatical genomen om een grote reis te maken.

#14
De legendarische WK-finale Spanje/Nederland in 2010 keek ik in een Hollands café in Bolivia.

#15
Ik spring uit vliegtuigen, van bruggen en duik met witte haaien, maar ben een enorme schijterd ben met spinnen en kakkerlakken.

#16
Mijn eerste reis zonder ouders ging naar Bosnië. Ik was toen zestien en bouwde er met een groep vrijwilligers een huis voor jongeren.
img_8277

#17
Ik ben hartstikke zeeziek. Zet me op een veerboot en ik ga over m’n nek. Lang leve de reispillen!

#18
Ik werkte bij de Formule 1 in Melbourne, waar ik de racepakken van de coureurs moest wassen.

#19
Ik liet een tattoo zetten van het Zuiderkruis in Thailand, als herinnering aan mijn wereldreis.

#20
Ik houd ontzettend van outdoor, maar ben nog nooit op wintersport geweest!

#21
In 2009 vertrok ik naar Canada voor een roadtrip van 6 weken met een Canadees die ik een jaar daarvoor in Laos had ontmoet. Na 3 dagen was ik hem al spuugzat, maar omdat ik Canada zo graag wilde zien en hij een auto had, heb ik mijn tijd toch maar uitgezeten 😉

#22
De drie landen die momenteel het hoogst op mijn bucketlist staan, zijn Chili, Namibië en Tanzania.

#23
Ik maak van elke vakantie een fotoboek!

#24
Vroeger maakte ik nog wel eens een stedentrip, maar de laatste jaren vind ik dat niet meer zo boeiend. Ik ben vaak binnen een dag uitgekeken op een stad en trek liever de natuur in.

#25
Als ik ergens naartoe moest emigreren, dan zou het Australië zijn.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.