Traveltag: mijn 10 mooiste reisfoto’s

Je ziet ze wel vaker langskomen de laatste tijd...van die 'kettinglijstjes' verzonnen door reisbloggers, die ze doorgeven in reisblogland in de hoop dat andere reislustigen ze ook invullen. Ik ben er dol op en vind de tag van Sandra van Travel by San over mijn 10 mooiste reisfoto's bijzonder leuk! Maar ook heel lastig als je ruim 30.000 foto's op je laptop hebt staan. Ga er maar aan staan om daar een selectie van 10 uit te maken! Maar het is gelukt...hurray! Om er een beetje variatie in te brengen, heb ik een mix gemaakt tussen foto's met natuur, dieren, mensen en gebouwen uit verschillende landen en werelddelen. Kijk je mee?  

#1 Auckland, Nieuw Zeeland

favo9
De vuurtoren bij Auckland tijdens de laatste avondzon

#2 Isla Ometepe, Nicaragua

favo1
Dit jongetje op de veerboot naar Isla Ometepe lijkt het maar een spannende overtocht te vinden...

#3 Sahara, Marokko

favo8
Een goede plek om je zonden te overdenken...

#4 Krugerpark, Zuid-Afrika

favo3
Het was moeilijk kiezen uit alle Afrika foto's, maar deze giraffe verdient een plekje dankzij de mooie kleuren

#5 Toronto, Canada

favo7
Ik ben meestal niet zo'n fan van steden, maar vond dit toch wel een mooi plaatje zo

#6 Puerto Viego, Costa Rica

favo5
Van deze foto krijg ik een instant bountygevoel en heb ik direct zin m'n koffers te pakken!

#7 Granada, Nicaragua

favo2
Een gestolen momentje van een oud vrouwtje tijdens haar siësta

#8 Antelope Canyon, USA

favo13
Van deze bijzondere plek met zijn waanzinnige lichtinval en kleuren  is het bijna onmogelijk lelijke foto's te maken...

#9 Krugerpark, Zuid-Afrika

 favo11
Nog eentje uit Zuid-Afrika...omdat ze zo schattig in een rijtje lopen

#10 Iguazu Falls, Argentinië

favo12
Eén van de indrukwekkendste natuurwonderen die ik ooit heb gezien!

Dat was 'm dan. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Wat is jouw mooiste foto?

6 thoughts on “Traveltag: mijn 10 mooiste reisfoto’s

 1. Wauw. Ik kan geen favoriete foto kiezen. Ze zijn allemaal, stuk voor stuk, echt prachtig. Enkele van die foto's zijn genomen op plaatsen die nog hoog op m'n bucketlist staan, zoals het Krueger Park!

  Reply
  1. travel addict

   Post author

   Jaar het Krugerpark is echt fantastisch! Wel een tikkeltje toeristisch, dus ik hoop ooit nog 'ns het ongerepte Afrika te mogen ontdekken 😉

   Reply
 2. Wauw wat een mooi foto's!! Die met die giraffe vind ik zo gaaf en die van Puerto Viego kan echt zo in een reisgids zeg en oh die van de olifanten in het Krugerpark en de Antelope Canyon vind ik ook super tof! Ik kan echt niet kiezen haha. Ik vind het heel knap dat je uit meer dan 30.000 foto's hebt kunnen kiezen, maar je hebt absoluut een goede selectie gemaakt!

  Reply
  1. travel addict

   Post author

   Thanks Saskia 🙂 Mijn vriend was het niet met je eens, die zei gelijk: "Waarom heb je die niet, en die, en..."
   Of het echt de 10 mooiste zijn weet ik niet, maar ze behoren wel tot mijn persoonlijke favorieten.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.